Samantha steunt ex-man Michael

Door: DitjesenDatjes
20-03-2021

De mannen in het leven van Samantha de Jong, oftewel Barbie, komen en gaan. Sinds ze bekend is geworden door haar deelname aan Oh Oh Cherso zijn er al heel wat de revue gepasseerd. Eén mijn lijkt echter niet uit haar leven te verdwijnen: haar ex-man Michael van der Plas.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Kledinglijn

Samantha en Michael zullen altijd een band met elkaar houden. Ze hebben samen twee kinderen en zijn daarnaast grotendeels samen bekende Nederlanders geworden door de vele realitysoaps die zijn gemaakt. Hoewel de twee maar vijf jaar getrouwd waren en daarna periodes kenden waarin ze elkaar niet konden luchten, lijken ze nu weer goed contact te hebben.

Op Instagram plaatst Samantha namelijk een foto uit de oude doos van Michael samen met hun twee kindjes Angelina en Milano. Ook deelt Samantha een foto van de nieuwe kledinglijn van Michael Black Laundry.

Nieuwe liefde

De afgelopen jaren heeft Samantha vaak moeten terugvallen op de steun van Michael en zijn verloofde Naomi. Het ging namelijk regelmatig niet goed met de blondine waardoor zij niet voor haar kinderen kon zorgen. Michael en Naomi namen vaak grotendeels de zorg over en hielpen Samantha waar zij konden.

Sinds kort heeft Samantha een nieuwe relatie met Gelmore, met wie zij zoontje Angelo heeft gekregen. De twee zijn zo verliefd dat Gelmore in zijn nek ‘Samantha’ heeft laten tatoeëren en er boven de borsten van Samantha ‘Gelmore’ staat.

Meer DenD