Sander Schimmelpenninck wederom onder vuur

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Sander Schimmelpenninck en Jaap Reesema zijn iedere week openhartig te beluisteren in hun ‘Zelfspodcast’. Eerder al lag Sander onder vuur door een opmerking die hij maakte in deze podcast. Nu lijkt het weer raak…

‘Prinses Alexia de lekkerste’

Zo noemde de Op1-presentator prinses Alexia ‘de lekkerste’ van alle prinsesjes. „Ja, daar kunnen we niet omheen draaien”, legt Sander uit. Het feit dat Alexia nog maar net vijftien jaar is schiet bij veel collega’s en Twitteraars in het verkeerde keelgat. 

Schepje bovenop

De presentator doet er nog een schepje bovenop. ,,Ze schijnt wel arrogant te zijn”, vervolgt Sander. ,,In Wassenaar wordt gezegd dat ze al wel buiten haar prinsenmuiltjes loopt.” 

Eerder in opspraak

Eerder lag Sander onder vuur, omdat hij in de podcast actrice Yolanthe Cabau een ‘kat met het syndroom van down’, noemde. ,,Fysiek kunnen we er niks van zeggen. Maar inderdaad, als je haar gezicht ziet denk je wel van… Ja. Ze gaan allemaal lijken op een kat hè, allemaal op elkaar. Een kat met Down. Het lijkt onaardig maar dat is het ook, een kat met Down”, vertelde Sander in de podcast. 

Tags

JAAP REESEMASANDERSANDER SCHIMMELPENNINCKSCHIMMELPENNINCKZELFSPODCAST

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck