Miss Montreal: ,,Ik was zo teut als maar kon”

Door: Ditjes en Datjes
20-10-2017

Sanne Hans, beter bekend als Miss Montreal, heeft haar ribben gebroken na de laatste opnames van The Blind Auditions van The Voice of Holland. Dat vertelde de Voice-coach vanochtend in De Veronica Ochtendshow met Giel.

Dronken op het werk

Hans verwondde zich door op de werkvloer opgelopen dronkenschap. “Die ‘blind audition’-dagen zijn lang, maar ik ben braaf, want ik moet wel gewoon shinen daar, maar die laatste dag waren we zó blij dat het klaar was, dus ik nam een drankje.”

Rock’n Roll

Het drinken was hartstikke leuk en gezellig, aldus Hans. “Iedereen die denkt dat ik niet meer rock & roll ben: dat is niet waar. Maar daarna ging ik naar huis toe.”

Ze woont samen met Daniël. “Hij had mij heel braaf in mijn bed gelegd en zei: ‘Je moet lekker gaan slapen.’ Hij ging de hond uitlaten en toen was ik zó blij dat ze weer thuis waren, want ik was zo teut als maar kon. Ik liep uit bed en zei: ‘Jeeej, jullie zijn weer thuis.’ En toen ging ik keihard op mijn bek. Dat is eerlijk waar.”

Hans kwam lelijk terecht. “Ik ben gevallen met mijn ribben op een tafeltje. In de eerste week had ik nergens last van, maar na een week… Ik heb niet geklaagd, ik heb niet gezeurd: ik heb al mijn optredens en promo’s gedaan. Maar als iemand denkt: man, wat zing je kut, dat komt daardoor!

Ademhaling

Ze zat met gebroken ribben in de Voice-stoel. “Maar alles is gelukt. Er is niets aan de hand. Ik ben weer beter, maar ‘s ochtends is het nog lastig met mijn ademhaling.

TAGS

Meer DenD