Scheiding Albert en Charlène na 19 november?

Scheiding van Albert en Charlene aanstaand?
Door: Charlotte Wijnen
25-10-2021

De geruchten over een scheiding van prins Albert en prinses Charlène worden steeds hardnekkiger. Charlène is nog altijd niet teruggekeerd naar Monaco en met de nationale feestdag in het vooruitzicht zien inwoners het somber in. Want als ze die dag niet terugkeert is een scheiding onvermijdbaar.

Sinds 1949 is 19 november de nationale feestdag in Monaco. In dat jaar kwam prins Rainier III op de troon en sindsdien wordt er op 19 november jaarlijks de ‘Dag van de Prins’ gevierd.

Inwoners weten het zeker

Een belangrijke dag waar Charlène volgens inwoners van Monaco wel aanwezig moet zijn. Charlène is nog altijd niet teruggekeerd naar Monaco en dat zorgt ervoor dat de geruchtenmolen blijft draaien. Sinds mei dit jaar zit ze al vast in Zuid-Afrika vanwege ernstige gezondheidsproblemen. Toen ze een operatie onderging kwam prins Albert samen met de kinderen langs, maar het bezoekje was maar van korte duur.

Volgens veel inwoners bestaat er geen enkele twijfel: als ze niet terug is op 19 november tijdens de nationale feestdag, zal dit officieel een scheiding betekenen met prins Albert. Dat meldt het Franse Voici.

Tante klapte al eerder uit de school

Eerder liet tante Christa Mayrhofer-Dukor al doorschemeren dat het einde verhaal is tussen Albert en Charlène. ,,Hij en Charlène zijn uit elkaar gegroeid. Hij zei dat hij nu gewoon behoefte heeft aan rust”, vertelde ze enkele maanden geleden al.

Een scheiding lag volgens haar toen al op de loer. ,,Dat kan echt snel gaan gebeuren. Zij gaat haar weg, zij gaat zijn weg. En dan is er een breuk. Ze hebben het alleen nog niet bevestigd.”

Meer DenD