Scheiding Kelly Clarkson van grote invloed op nieuwe muziek

Door: DitjesDatjes
30-06-2022

De scheiding tussen Kelly Clarkson en haar ex Brandon Blackstock heeft grote invloed op de nieuwe muziek die de zangeres maakt. Wel is de zangeres nog zoekende naar wat ze precies los wil laten over de relatiebreuk in haar nieuwe repertoire. “Ik moet bij mezelf nagaan wat ik prettig vind om daarover te vertellen in mijn muziek”, zegt Clarkson in de The Global Chart Show with Brooke Reese.

Toen de 40-jarige zangeres werd gevraagd naar wanneer ze nieuwe muziek uitbrengt, begon Clarkson te vertellen over haar relatiebreuk. “Mijn scheiding heeft ongeveer twee jaar geduurd en het is niet makkelijk geweest met de kinderen”, aldus de zangeres. “Het is moeilijk om de juiste balans te vinden, maar nieuwe muziek komt eraan.”

In maart van dit jaar kwamen Clarkson en Blackstock tot een overeenkomst over de financiële afhandeling van hun echtscheiding. De zangeres mocht het overgrote deel van haar vermogen houden, maar moet haar ex-man wel 115.000 dollar (zo’n 110.000 euro) per maand aan partneralimentatie gaan betalen.

Daarnaast moet Clarkson maandelijks 45.600 dollar (bijna 44.000 euro) aan Blackstock overmaken als alimentatie voor de twee kinderen van het stel, 7-jarige dochter River en zoon Remington (5). De zangeres kreeg de voogdij over de kinderen, die elke maand een weekend bij hun vader zullen doorbrengen. De alimentatieregeling loopt tot 2024, maar kan aangepast worden als de omstandigheden veranderen.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD