Scheiding van de baan? Charlène weer herenigd met gezin in Monaco

Charlene weer in Monaco
Door: Charlotte Wijnen
08-11-2021

Na een lange tijd is prinses Charlène eindelijk weer teruggekeerd naar haar gezin. Afgelopen weekend is ze op een privéjet richting Monaco gestapt. Maakt Charlène hiermee een einde aan de geruchten over een huwelijkscrisis?

Door de keel-, neus- en oorinfectie moest Charlène maandenlang in Zuid-Afrika blijven. De prinses ging meerdere keren onder het mes en van haar artsen mocht ze niet met het vliegtuig reizen. Maar ondertussen groeiden de geruchten over een huwelijkscrisis met Albert. Bronnen beweerden steeds vaker dat het paar zou gaan scheiden.

Toch geen huwelijkscrisis?

Maar Albert bleef de huwelijkscrisis ontkennen en bleef zeggen dat Charlène terug zou keren naar Monaco.

Eerder zei hij dat ze terug zou keren in oktober, maar niet lang geleden noemde hij de datum van 9 november: de nationale feestdag van Monaco. Heeft hij dan toch gelijk gekregen?

Groen licht voor reis naar huis

Het Duitse Bild meldt dat Charlène zondagavond aankwam op het vliegveld van Durban om daar met het regeringsvliegtuig van Monaco naar Europa te vertrekken. Dit nadat haar arts eindelijk groen licht heeft gegeven voor de langverwachte reis naar huis.

Een woordvoerder van Charlène bevestigt de terugkeer naar Monaco. ,,De prinses is in een goede stemming en kijkt ernaar uit om naar huis terug te keren”, aldus de woordvoerder in Bild.

Meer DenD