Schijnwerpers na ‘crisisberaad’ op Camilla en Anne

Door: DitjesDatjes
14-01-2020

Een dag nadat de gehele wereldpers de aandacht had gericht op het familieberaad tussen koningin Elizabeth en de prinsen Charles, William en Harry is het weer ‘business as usual’ binnen de Britse koninklijke familie. William ging voor zijn oma aan de slag in Buckingham Palace en in het Schotse Aberdeen waren de ogen gericht op prinses Anne en Camilla, de vrouw van prins Charles.

William ridderde nog geen 24 uur na het ‘crisisberaad’ rond de situatie van prins Harry en zijn vrouw Meghan op het paleis in Londen onder anderen brexit-onderhandelaar Olly Robbins, voormalig cricketspeler Andrew Strauss, rapper M.I.A. en componist Anna Meredith. Volgens de Daily Mail trok William een “dapper” gezicht alsof er niets aan de hand was.

Camilla, in Schotland bekend als de hertogin van Rothesay, deelde in haar rol van hoofd van de universiteit van Aberdeen een eredoctoraat uit aan niemand minder dan haar schoonzus prinses Anne. Ze werd voorgedragen als erkenning voor haar liefdadigheidswerk. Anne is beschermvrouwe van Save the Children en is betrokken bij tal van andere organisaties.

Camilla bekleedt sinds 2013 de ceremoniële functie van universiteitshoofd.

 

BUZZR

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen