Schokkend nieuws voor familie Sneijder

Schokkend nieuws voor familie Sneijder
Door: Charlotte Wijnen
16-05-2022

Schokkend nieuws voor de familie Sneijder. Sylvia, de moeder van Wesley Sneijder, is in een ziekenhuis in Turkije opgenomen met een longtumor.

Het ging de afgelopen tijd al niet goed met de gezondheid van Sylvia. Zo heeft ze last van benauwdheid en ademhalingsproblemen. Bij de dokter werd ze weggestuurd met de mededeling dat het bronchitis is, maar nu blijkt het toch foute boel te zijn.

Opgenomen in Turks ziekenhuis

Er werd al vermoed dat er iets aan de hand zou zijn binnen de familie Sneijder, aangezien de trainingen van de Sneijder Academy wegens privéomstandigheden niet doorgaan. Vervolgens deelde zoon Rodney een foto van zijn moeder waar hij bijschreef dat hij van haar houdt.

Nu blijkt inderdaad dat de trainingen niet voor niets zijn afgezegd. Sylvia vertelt aan Shownieuws dat ze opgenomen is in een ziekenhuis in Turkije, omdat er een tumor bij haar is ontdekt. Het is nog onbekend of het om een goedaardige of kwaadaardige tumor gaat. Op dit moment zijn een vriendin en haar schoonzus bij haar in het ziekenhuis.

Verder onderzoek in Nederland

Sylvia vertelt dat ze hoopt vandaag terug naar Nederland te kunnen vliegen met een medische vlucht, maar er moet eerst onderzocht worden of ze in staat is om te vliegen. In Nederland zullen de artsen een biopt nemen en onderzoeken of het om een goedaardige of kwaadaardige tumor gaat.

Voor zoon Wesley zal het een grote klap geweest zijn om te horen dat zijn moeder opgenomen is, hij heeft namelijk een sterke band met haar.

Meer DenD