Goed nieuws voor de schoonvader van André!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

De nieuwe schoonfamilie van André Hazes is zo goed als zijn nieuwe ’thuis’. Als hun eigen zoon werd hij opgevangen binnen het gezin en mocht hij na de drama met Monique zijn intrek nemen bij de familie van Sarah. Nu blijkt deze ’thuis’-situatie toch behoorlijk te veranderen…

1.750.000 miljoen euro

De schoonvader van Dré gaat mogelijk een gigantische financiële klapper tegemoet. Hij heeft namelijk zijn luxueuze woonboerderij verkocht. De woonboerderij stond te koop voor 1.750.000 euro en is verkocht onder voorbehoud, aldus de website BekendeBuren. Voor welk bedrag de vader van Sarah van Soelen dit optrekje kocht is niet duidelijk, maar hij liet er een hypotheek op vestigen van 225.000 euro. 

Voor dit bedrag krijgt de nieuwe bewoner een riante woonboerderij met zes slaapkamers, twee badkamers, bijgebouw, parkeergarage, boomgaard en hobbykas. De foto’s van de woning zijn te bekijken via deze link.

Stulpje van Sarah en André

Sarah zal deze luxueuze ouderlijke woning verruilen voor iets heel anders. Ze gaat er niet op achteruit, want Sarah gaat namelijk samenwonen met haar nieuwe liefde André. Het stel heeft voor 815.000 euro een appartement op de kop getikt in de wijk Hillegersberg. Voor deze prijs krijgen Sarah en André een ruime woonkamer van zo’n zestig vierkante meter, een masterbedroom met inloopkast en inpandige garages. Als klap op de vuurpijl kijkt de nieuwe woning ook nog eens uit over wateren. 

Tags

ANDRÉANDRE EN SARAHANDRÉ HAZESHAZESHAZES FAMILIEHAZESFAMILIESARAHSARAH VAN SOELENVAN SOELEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck