Sean Astin nieuwsgierig naar LotR-serie

Door: DitjesDatjes
08-11-2017

LOS ANGELES – Sean Astin is erg benieuwd naar de tv-serie die Amazon mogelijk gaat maken van The Lord of the Rings. De Amerikaan, die in de populaire filmtrilogie van Peter Jackson hobbit Samwise Gamgee speelde, had altijd al het idee dat er binnen korte tijd een remake zou komen.

“Ik vind het intrigerend”, zegt Sean tegen Entertainment Weekly. “Ik zeg al vijftien jaar dat het opnieuw zal worden gemaakt. Mensen zeggen altijd: ‘Nee dat zullen ze nooit doen. Het is een klassieker. Ze kunnen het nooit overtreffen’. Maar ik heb dat helemaal niet”, aldus de acteur, die juist kansen ziet voor een remake. “Het is zo’n enorm verhaal en de personages zijn zo geliefd.”

Vorige week werd bekend dat Amazon aan het onderhandelen is over de tv-rechten van het overbekende ringverhaal van J.R.R. Tolkien. Volgens Variety wil Amazon met een grootse tv-serie het succes van HBO’s Game of Thrones evenaren.

Sean Astin acht de kans klein dat hij weer in de rol van Samwise Gamgee kruipt. “Het was nog niet eens bij me opgekomen. Ik dacht juist: hoe zou het zijn om de volgende Sam te zien?. Ik vind het een intrigerend idee, maar het gaat om de details. Hoe gaan ze het doen? En met wie?”

De filmtrilogie van The Lord of the Rings was tussen 2001 en 2003 een megasucces in de bioscopen en sleepte stapels aan prijzen en awards binnen.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD