Showbizz-deskundige Vanessa: ‘Wat bezielt Sarah van Soelen?’

Vanessa vindtiets over Sarah
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Vanessa Bontje

Al wekenlang duidt alles erop dat de relatie tussen Sarah van Soelen en André Hazes over en uit is, maar wie dacht de breuk ‘insta-official’ is gemaakt, heeft het mis. Zelfs nu Sarah de radiostilte heeft verbroken door te ‘onthullen’ dat de twee ,,een pauze” hebben, blijft nog altijd in de lucht hangen hoe het werkelijk zit. Wat bezielt haar om bewust kruimeltjes informatie te strooien én de moeder van Andrés zoontje in een ‘interview’ af te slachten?

Doorgaans ventte Sarasoel, zoals Yvonne Coldeweijer haar op haar juicekanaal noemt, elke futiliteit uit door elke stap die ze aan de zijde van Hazes zette te delen met haar volgers. Een groep die overigens sinds haar kennismaking met de zanger wist uit te dijen tot ruim tweehonderdduizend.

Niet alleen de bekendheid van haar (ex-)vriend, maar ook alle verhalen rondom de twee zullen hebben bijgedragen aan de groei van haar subscribers, die Sarah dan toch ook wel heeft te danken aan Yvonne Coldeweijer. Die wist telkens heet van de naald de laatste juice te brengen over de opname van zowel André als Sarah in verschillende klinieken in Spanje. De officiële lezing was dat de torteltjes daar ‘mediatraining’ kregen. Maar Yvonne meldde dat het om heel andere zaken ging, zoals afkicken van drank en/of drugs.

Gezien de vele onthullingen die Yvonne ‘Alberta Verlinde’ Coldeweijer bracht over de twee, besloot Sarah ‘haar verhaal’ te doen bij concurrent Juice Channel. De 26-jarige Sarah nam die gelegenheid te baat om de moeder van Andrés zoontje, Monique Westenberg, tot op de enkels af te branden

,,Ik lach echt om haar”, zei de geboren Vlaardingse tegen Reality FBI, waarmee ze zou hebben gechat.  ,,Nou als je ff wat wil posten”, begint Sarah bij een afbeelding van een foto van Monique die een strakke catsuit met panterprint draagt. ,,Krijg dit net van een vriend. Ik ga stuk. Die had ik twee weken geleden met m’n birthday aan. (…) Mevrouw M. zet zich goed voor paal zo, dat is wat wij weten.”

En het diepte-interview eindigt met een vraag over de status van haar relatie met André. ,,Niks is uit, maar er is inderdaad een pauze, voor ons allebei, veel dingen te verwerken en daar is rust bij nodig.”

Hadden we eerder niet gehoord over mediatraining die ook zij zou hebben gevolgd? Als dat al waar zou zijn, dan denk ik dat een herhalingscursusje geen kwaad kan. Heeft ze meteen weer wat te vertellen aan haar aanhangers.

Tags

ANDRE EN SARAHANDRÉ HAZESHAZESMONIQUE WESTENBERGSARAH VAN SOELENYVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck