Showbizz-expert Anette de Vries: ‘Nu bijt Nicolleke van zich af!’

Anette vindt iets van Nicol
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Anette de Vries

Peter Gillis en zijn ex-vriendin Nicol Kremers zijn uit elkaar. Maar ‘Nicolleke’ is niet van plan om stilletjes te verdwijnen. Ze wil de wereld laten zien wie Peter écht is. Volgens haar heeft de ‘Massa is kassa’-ster een schaduwzijde.

Het is een opvallende ontwikkeling in de soap rondom Peter Gillis, die op 29 augustus voor de politierechter moet verschijnen.Hij wordt verdacht van het mishandelen van zijn ex-partner, Nicol Kremers. In eerste instantie werd het incident onder het tapijt geveegd, maar nu heeft Nicol besloten tóch aangifte te doen. 

Liefdesbeet
,,Er is veel gebeurd, waarvan nog veel onbekend is”, zegt haar manager. Op 29 mei vorig jaar zou Peter Nicol op een van zijn vakantieparken hebben mishandeld. Schokkend: naar verluidt heeft hij Nicol in haar neus en rug gebeten. Het begrip ‘liefdesbeet’ krijgt hiermee een andere lading. 

Bedreigingen
Nicol’s manager zegt dat ze in het verleden al aangifte heeft gedaan, maar dat ze vanwege de bedreigingen van Peter destijds niet heeft doorgezet. De uitspraken van Peter in de media en het feit dat hij haar in de realitysoap een golddigger heeft genoemd, zouden Nicol diep hebben geraakt. Het waren druppels die de emmer alsnog doet overlopen.

Wraakactie
Is haar aangifte puur een wraakactie om Peter te confronteren met de gevolgen van zijn daden en af te rekenen met de manier waarop hij haar belachelijk maakt in zijn realityshow? Of is het ook bedoeld om Peter en diens nieuwe vlam, lookalike Wendy van Hout, niet zomaar met een schone lei weg te laten komen? Ik geloof dat er meer achter haar acties schuilt dan alleen wraak.

Rijk
Als Nicol inderdaad slachtoffer is van huiselijk geweld, dan is het bewonderenswaardig dat zij de moed heeft om haar verhaal te doen. Zij laat zien dat slachtoffers van huiselijk geweld hun stem kunnen laten horen. Bovendien is het een krachtig signaal dat niemand, ongeacht hoe bekend, rijk of populair ook, boven de wet staat. Als Peter daadwerkelijk zijn tanden in haar heeft gezet, dan bijt ze nu moedig van zich af!

Tags

NICOL KREMERSPETER GILLISWENDY VAN HOUT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck