Showbizz-expert Anette de Vries: ‘Yolanthe Cabau, dit zoekt zij écht in een man!’   

Dit zoekt Yolanthe in een man
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Anette de Vries

BN’ers die zich na een liefdesbreuk hals over kop in de armen van een ander storten: het lijkt eerder regel dan uitzondering. Alsof l’amor voor het oprapen ligt op de filmset of op champagnefeestjes. Een uitzondering op die relationele stoelendans? Yolanthe Cabau!   

In plaats van troost en passie te zoeken bij een ander na haar scheiding koos Yolanthe Cabau voor zichzelf en haar zoon Xess Xava. Samen verhuisden ze naar Los Angeles. Daar werkte Yolanthe keihard aan haar acteercarrière en Free A Girl. Ze had zich na alle hartzeer ook kunnen verdoven met drank, drugs en feesten. Bewust sloeg ze een andere weg in, die van geluk en zelfliefde.  

Zweverig
,,Ik heb geleerd goed te luisteren naar mijn inner self en daarmee te connecten. Dat klinkt misschien zweverig, maar als je je met je hogere zelf kan verbinden – dus met de bron, het universum – dan sta je in je grootste kracht. Voorheen was ik altijd maar bezig om anderen te pleasen en alles in goede banen te leiden,” zei ze daarover in Grazia.  

Inspireren
Vanuit daar ontstond ook haar platform Cabaulifestyle waarmee ze andere vrouwen wil inspireren om in hun kracht te staan. Dat werd ook nog eens een commercieel succes: de zoetroze potten proteïneshakes en dito gekleurde sportsetjes zijn niet aan te slepen.  

Rico
Op liefdesgebied zag Yolanthe het allemaal wat minder door een roze bril. Aanbidder Rico Verhoeven liet voor 800 euro aan bloemen bezorgen voor Valentijnsdag, maar hij maakte geen kans. Fotomodel Lentini Eersteling kreeg een plekje in haar leven, maar schijnbaar niet in de categorie forever. Ondertussen bleef Wesley Sneijder tevergeefs hopen op een verzoening. Roddels over een jacht-date met een of andere miljonair bleken klinkklare onzin.  

Sluier
Wat Yolanthe dan wel wil? In een nieuwe Instagram Story licht ze een tipje van de sluier op. Daarin deelt ze een video waarin de boodschap wordt afgegeven dat geen enkele man het lichaam van zijn vrouw ooit met die van een andere vrouw mag vergelijken. ,,Ik ben getrouwd met de mooiste vrouw op aarde,” luidt het statement. ,,Als ze 99 is, zal ze dat nog steeds zijn.” Natuurlijk gaat deze mindset verder dan alleen maar schoonheid; het draait allemaal om respect. Dat is dan ook de weg naar Yolanthe’s, en eigenlijk ieders, hart.

Tags

CABAU LIFESTYLELENTINI EERSTELINGRICO VERHOEVENWESLEY SNEIJDERYOLANTHE CABAU

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck