Showbizz-expert Vanessa Bontje: Is Gordon een spion van Yvonne?

Vanessa vindt iets van Gordon
Door: Vanessa Bontje
11-06-2022

Het is opvallend hoe goed Gordon het kan vinden met juicer Yvonne Coldeweijer. Regelmatig sturen ze elkaar hartjes op berichten en reageren ze op elkaar op Instagram. Inmiddels is ook duidelijk dat ze elkaar dm’en. Als Gordon voor de camera van Boerderij Van Dorst al tussen neus en lippen door zijn ‘goede vriendin’ Linda de Mol voor de bus gooit, wat zou er dan allemaal in die privéberichtjes staan die heen en weer vliegen tussen Amsterdam en Dubai?

Hersenspinseltje

Het is zomaar een hersenspinseltje van me, hoor. Zo’n gevalletje dat één en één twee zou kunnen zijn. Zou kúnnen, he. Want hee, zeker weten doe ik het natuurlijk niet. Maar eens even lekker voor me uit speculerend dat het zo zou kúnnen zijn, lijkt het me helemaal niet zo’n gekke gedachte dat Gordon een interessante spion voor Yvonne Coldeweijer is. In dat geval mogen de vijanden van Goor – en dat zijn er nogal wat – hun borst natmaken.

Tirade en wraak

In het verleden is gebleken dat wie Gordon nijdig maakt – en dat is niet heel moeilijk – een tirade en wraak kan verwachten. Kijk maar naar zijn Instagram-account. Daar maakte hij afgelopen week tv-recensent Angela de Jong weer uit voor alles dat mooi, maar vooral lelijk is. In het verleden liep vriendschappelijk contact met Gordon uit op een drama. Denk aan De Toppers, Gerard Joling, Erik de Zwart, LA The Voices en diverse managers. Maar dat het gif ook na zijn vertrek naar Dubai rijkelijk uit zijn pen blijft stromen, had ik niet verwacht.

Speculeren

Kennelijk wil Gordon nog altijd zijn mening over sommige mensen niet onder stoelen of banken steken. Dat doet hij graag zelf, maar wie weet… Misschien dat hij zijn grieven ook via Yvonne wereldkundig kan maken. Nogmaals, ik ben aan het speculeren. En als ik wel gelijk heb, dan vraag ik me af hoelang dat roddelverbond duurt. Gordon kennende…

Meer DenD