Showbizz-kenner Charlotte Wijnen: ‘Raakt Peter Gillis nu óók zijn Nicol kwijt?’

Door: Charlotte Wijnen
26-11-2022

Peter Gillis veroverde de harten van duizenden kijkers in zijn realityserie Massa is Kassa. Hij heeft een imperium aan vakantieparken en verdient daar bakken met geld mee. Maar nu dreigt hij veel van deze vakantieparken te verliezen, waardoor ook zijn serie begint te wankelen. Blijft Nicol, die door Peter een luxe leven vol champagne en kaviaar leidt, dan nog wel bij hem? Ik denk van niet…

Peter Gillis komt de afgelopen tijd vaker negatief dan positief in het nieuws terecht. Hij wordt ervan beschuldigd jarenlang illegaal arbeidsmigranten te huisvesten. Daarom eisen de gemeenten vergunningen voor zijn vakantieparken. En omdat de kans klein is dat hij die krijgt, dreigt hij meerdere vakantieparken te verliezen.

Opgepakt

Tegelijkertijd ligt Peter ook om een andere reden onder vuur: in mei werd hij opgepakt voor de mishandeling van zijn vriendin Nicol. Toen later bleek dat Peter een nacht in de cel heeft doorgebracht, ontkenden zowel Peter als Nicol dat er iets voorgevallen was. Een maand later hadden ze het over ‘een incident in de privésfeer’, dat inderdaad leidde tot een inschakeling van de politie.

Ophef

Peter zou Nicol in haar rug en neus hebben gebeten, haar tegen de muur hebben geduwd, in haar borsten hebben geknepen en aan haar oor, armen en haren hebben getrokken. Het incident heeft ervoor gezorgd dat Peter nog maar een handjevol fans overhoudt. ,,Peter moet van de buis af!”, zo luidt het op social media.

Zijden draadje

Daarmee betekent dat niet alleen zijn imperium, maar óók zijn serie aan een zijden draadje hangt. Want wanneer Peter, die al geen goede reputatie heeft, ook zijn vakantieparken kwijtraakt blijft er niets meer over om te filmen. En: wíllen we überhaupt wel een man als Peter Gillis op de buis hebben?

Pikante foto’s

Hoewel Nicol er nog altijd voor kiest om het voor Peter op te nemen, duiken er steeds meer verdachte beelden van haar op. Zo werd ze vorige maand gefilmd terwijl ze met een man zoende die overduidelijk niet haar ‘Peet’ was. Ook zou ze via Snapchat pikante foto’s van zichzelf doorsturen. Daardoor begin ik me steeds meer af te vragen: wíl Nicol wel met Peter zijn?

De geruchten dat Nicol alleen voor het geld bij Peter is gaan al langer. Sterker nog: Peter heeft álle luxe die Nicol in haar leven heeft op zijn naam gezet. Wanneer de relatie zou stranden, blijft Nicol dus met lege handen over. Maar zou ze, nu het imperium van Peter in elkaar lijkt te storten, eindelijk haar kans grijpen om hem te verlaten?

DenD vraagt zich af

Gaat Nicol bij Peter weg als het geld op is?

DenD

Meer DenD