Sjors van der Panne is stem kwijt, moet weken rust houden

Door: DitjesDatjes
24-09-2021

Zanger Sjors van der Panne is zijn stem kwijt. Dat heeft Kristof Mutsaert, de producent van de show waar hij momenteel inspeelt, donderdagavond bekendgemaakt op NPO Radio 5.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Een virus is op zijn stem geslagen”, aldus Mutsaert. “Hij moet zeker twee weken rust nemen.” Van der Panne staat de komende maanden in een hommagevoorstelling over het werk en leven van Robert Long. De producenten zijn druk op zoek naar een vervanger. De voorstelling van vrijdagavond wordt in elk geval gecanceld.

De cast bestaat verder uit Maaike Widdershoven, Julia Herfst en Wil van der Meer. Alle vier vertellen zij in de voorstelling over hun ontmoeting met Robert Long en de manier waarop de zanger een blijvende indruk op ze heeft gemaakt. Ook brengen zij alle hoogtepunten uit het werk van Long ten gehore, begeleid door een combo.

Robert Long (1943-2006) was zanger, schrijver, cabaretier en presentator. Hij schreef vaak felle liedjes waarin hij duidelijk een statement maakte: hij was stellig voor het milieu en seksuele tolerantie en tegen kapitalisme, de kerk en hypocrisie.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD