Snelle bovenaan Reclamemuziek Top 40

Door: Ditjes en Datjes
27-11-2020

Snelle staat op de eerste plek van de Reclamemuziek Top 40 Aller Tijden. Dat maakte Erik de Zwart vrijdag bekend in het NPO Radio 2-programma Jan-Willem Start Op. De volledige lijst is vrijdag tussen 18.00 en 22.00 uur te horen op NPO Radio 2.

Het gaat om het nummer Smoorverliefd dat Snelle speciaal voor verzekeraar Interpolis schreef. Ook in de reguliere Top 40 en de Single Top 100 stond het liedje dit jaar op de eerste plaats.

Snelle stoot Joe Buck van de troon. De zanger stond vorig jaar bovenaan de eerste editie van de lijst met The Way You Take Time uit de reclame van supermarktketen Plus. Buck staat deze keer op de derde plek.

Klassiekers

Naast muziek uit recente commercials staan er ook nu weer veel klassiekers in de lijst. Zo hebben ook People Gotta Move (ANWB), 15 miljoen mensen (Postbank) en Birds of Paradise (KLM) een plekje.

Het publiek kon tussen 28 oktober en 24 november stemmen op reclamefavorieten uit de afgelopen vijftig jaar. In totaal werden er 32.236 stemmen uitgebracht. Dit jaar werd de verkiezing voor de tweede georganiseerd door de Stichting Nederlandse Top 40, Adformatie en Spreekbuis.nl.

 

BuzzE

 

 

DenD promoties