Snelle en Dua Lipa in de prijzen bij Top 40 Awards

Door: DitjesDatjes
27-01-2021

Snelle en Dua Lipa zijn tijdens de uitreiking van de Top 40 Awards uitgeroepen tot respectievelijk Beste Nationale en Beste Internationale Artiest van 2020. Zij scoorden het afgelopen jaar het beste in de Top 40.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Snelle bewijst met zijn prestatie dat het snel kan gaan. De rapper en zanger verzilverde vorig jaar nog zijn nominatie voor Beste Nieuwkomer. Voor Dua Lipa betekende haar award de tweede van de avond. Eerder won ze ook de internationale prijs voor Beste Live Act.

De prijs voor grootste nationale hit ging naar Racoon. De Zeeuwse band maakte afgelopen jaar een Nederlandstalige comeback met de single Het is al laat toch. Het nummer werd prompt hun grootste succes tot nu toe. Op internationaal vlak was de grootste hit voor Blinding Lights van The Weeknd. De Canadees voerde in december ook al de jaarlijst aan.

De Top 40 Awards worden dit jaar voor de derde keer uitgereikt, ditmaal zonder publiek in Studio 21 in Hilversum. Tijdens de ceremonie, waarin eerder al prijzen naar onder anderen DI-RECT, Davina Michelle en Bilal Wahib gingen, worden artiesten beloond op basis van hun prestatie in het voorgaande jaar.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD