Sonja Bakker BREEKT met Barry na poging tot verzoening

Sonja Bakker
Door: Eva Steins
11-03-2021

De laatste pogingen om de relatie van Sonja Bakker en Barry van Suijdam te redden hebben niet gewerkt. De dieetgoeroe onthult dat zij definitief een streep door hun relatie gezet heeft…

De bom barstte flink tussen Sonja en Barry op een koude novembernacht. Het stel keerde na een feestje waar drank rijkelijk vloeide naar huis onder begeleiding van een ingehuurde chauffeur. In de auto barstte de bom en Barry werd verbaal dusdanig agressief dat de chauffeur tot het uiterste gedreven werd. Hij belde de politie op die het stel vervolgens thuis stond op te wachten.

Politie

Sonja, die zich was rot geschrokken van het agressieve gedrag van haar grote liefde, werd opgevangen door de politie. Barry ging een blokje om en raasde uit op een bankje in het dorp.

Al gauw daalde de heftige gebeurtenissen bij Barry in en werd hij overladen door spijtgevoelens. Vanaf dat moment deed Barry er alles aan om zijn Sonja terug te krijgen. Hij trok het boetekleed aan en betuigde publiekelijk zijn spijt. Hij moest en zou Sonja terugkrijgen.

Hereniging

Barry zou er alles aan doen om het hart van zijn Sonja weer terug te winnen, tot agressietherapie aan toe. Toch heeft dit alles niet mogen bate. Sonja heeft namelijk een definitieve punt achter de relatie gezet.

Aan Story laat ze weten dat Barry, met wie zij zich vorig jaar verloofde, ‘teruggevallen is in oude patronen’.

Hierbij bevestigt zij dat hun liefdeshereniging definitief is mislukt, en dat zij de verloving heeft verbroken.

Meer DenD