Spannende laatste loodjes voor Bibi

Nog maar een week, en dan is Bibi Breijman uitgerekend. De vlogger probeert zo goed positief mogelijk de laatste loodjes door te komen. Gelukkig heeft ze veel steun van haar vriend Waylon, haar vrienden, en haar broer en zus.

Optreden

De laatste vlog van Bibi is alweer twee weken geleden op Youtube geplaatst. Daarin is te zien dat Bibi samen met haar ouders, broer, zus en Waylon naar Liverpool gaat. Ze geniet nog volop van haar zwangerschap, maar nu komt de uitgerekende datum toch wel erg dichtbij.

Rond 28 november is Bibi uitgerekend. Dat is een spannende datum, omdat Waylon vrijdag 30 november en zaterdag 1 december optreedt in Ahoy Rotterdam. Daar zingt hij de beste nummers uit de Top 1000 Allertijden. Het kan dus zomaar gebeuren dat Bibi bevalt terwijl Waylon op het podium staat!

Kinderkamer

Bibi heeft in haar woning de kinderkamer al helemaal op orde gebracht. Omdat het stel niet weet wat het geslacht is van het kindje, is het kamertje geel en groen geverfd. Het thema is ‘jungle’.

Bibi wordt binnenkort voor het eerst moeder. Waylon heeft al een zoon van 16 jaar oud. De zanger was erg jong toen zijn zoon werd geboren, en worstelde destijds met een verslaving. De laatste jaren is het contact tussen Waylon en zijn zoon weer hersteld.