‘Spannendste executie ooit in WIDM’

Door: DitjesenDatjes
13-02-2019

Vanochtend heeft de redactie van Wie is de Mol een teaser geplaatst op de Instagrampagina van het programma. Molloten merken op dat er één kandidaat helemaal niet in het filmpje te zien is. Is dat toeval of een aanwijzing?

Dubbele executie

Afgelopen zaterdag was te zien dat er geen een kandidaat een rood scherm te zien kreeg. Dat betekent dat er niemand afviel. De twee groepen kandidaten hadden de opdracht goed uitgevoerd, en niemand hoefde dus naar huis. Dat voedt de geruchten die zijn ontstaan nadat de teaser online is gekomen. Er wordt namelijk nu beweerd dat er een dubbele executie aan zit te komen!

Verschrikkelijk

Kandidaat Jamie zegt in het filmpje ‘Het is de aller spannendste executie van Wie is de Mol ooit’. Rick Paul noemt het ‘verschrikkelijk.’ Volgens Molloten is een van de kandidaten die gaat afvallen Sinan. In het filmpje zien we namelijk Niels, Jamie, Merel, Sarah en Rick Paul een spel spelen op het strand, maar Sinan komt geen een moment in het filmpje voor. Het kan natuurlijk ook dat Sinan vrijwilliger het spel verlaten heeft.

,,Het wordt echt spannend. Gaan jullie er twee kandidaten uitgooien?”, ,,Hoeveel zullen eruit gaan?”, en ,,Er gaan er sowieso twee uit”, reageren mensen op het filmpje op Instagram.

 

Meer DenD