‘Speculaas Piet’ Jan Smit reageert op kritiek over zijn bruine gezicht

Jan Smit|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Jan Smit zijn volgers denken dat hij alsmaar onder de zonnebank ligt te chillen of liters foundation op laat smeren. Dat staat de zanger absoluut niet aan en wil dit voor eens en voor altijd de wereld uit helpen…

„Grappig hoeveel volgers me gister ‘betichtten’ van zonnebanken, te zware make up of foundation! Gewoon zonneschijn lieve mensen, dat werkt het allerbeste…” aldus Jan Smit. De kou weerhoudt de Volendammer niet van het terras. Winterjas aan, een zonnebril op en Jan en zijn vrouw Liza zitten gebraden kip stand in het zonnetje op het terras.

Overigens heeft Jan Smit, zoals bekend, een onderkomen in het Spaanse Estepona. Aanvankelijk zat hij in een dorpje om de hoek, maar nu dus in Estepona, dat hard op weg is een tweede Marbella te worden.

‘Speculaas Piet’

Die dag ervoor plaatste Jan een selfie samen met Chantal tijdens de repetities van het Eurovisie Songfestival. Op deze foto kreeg de zanger enorm veel commentaar. ,,Een beetje te oranje” of ,,wat een enorm bruine kop!” schreven volgers onder de foto. Een fan vroeg zich zelfs af of dit ,,Speculaas Piet of Jan Smit” was.

‘Meer zon in Volendam’

Zijn trouwe fans namen het direct voor Jan op. „Laat Jan lekker bruin zijn! Pppfffff, waar gaat het over…” Hij moet zich daar niets van aantrekken en gewoon genieten volgens zijn fans. „In Volendam schijnt nu eenmaal meer de zon”.

Tags

EUROVISIONJAN SMITKRITIEKVOLENDAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie