Splinter Chabot speelt bijrol in serie Edelfigurant

Door: DitjesDatjes
03-07-2020

Splinter Chabot zal binnenkort voor het eerst in een bijrol te zien zijn in een serie. De 24-jarige Chabot speelt een rolletje in een van de acht afleveringen van Edelfigurant. Ook rapper Stepherd en YouTuber Koen van Heest zijn binnenkort te zien in de komische serie over een ambitieuze figurant.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Dat hebben producenten VPRO en Millstreet Films vrijdag bekendgemaakt. Eerder was al bekendgemaakt dat Gouden Kalf-winnaars Loes Schnepper, Hannah Hoekstra en Frank Lammers de hoofdrollen spelen in de achtdelige dramaserie. Edelfigurant is geschreven en geregisseerd door Joosje Duk. De opnames zijn deze week begonnen.

In de serie wordt figurant Irma (Schnepper) ontdekt door manager Maaike Michaelson (Hoekstra). Daarom krijgt zij de kans de opstap van figurant naar edelfigurant te maken. Ze belandt op sets van commercials, videoclips en films. In elke nieuwe rol wordt ze steeds verder uitgedaagd en geconfronteerd met nieuwe maatschappelijke dilemma’s.

Joosje Duk heeft internationaal succes behaald met haar korte film Night en maakte recentelijk in Nederland de webserie #Fitgirls en de 3LAB pilot Gappies. Het is nog niet bekend wanneer de serie te zien zal zijn.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD