Weer staande ovatie voor Glennis. Wint zij de finale?

Door: DitjesDatjes
19-09-2018

Glennis Grace heeft de eerste finaleshow van America’s Got Talent met vlag en wimpel doorstaan. De Amsterdamse zong het nummer Run van Snow Patrol en kreeg daarmee niet alleen het publiek, maar ook de jury overeind. Een staande ovatie van Simon Cowell, Mel B, Heidi Klum en Howie Mandel viel haar ten deel nadat ze een loepzuivere uitvoering van het lied ten gehore had gebracht.

Sensationeel

Simon Cowell noemde haar optreden ‘sensationeel’, Heidi Klum vond Glennis ‘flawless’ en Mel B zei: ‘Jij kan echt zingen!’. Howie Mandel voegde daaraan toe: “Ik weet dat je al een grote carrière hebt in Nederland, maar dit podium geeft jou toegang tot de rest van de wereld. Ik vond het geweldig!”

In het filmpje voorafgaand aan haar performance benadrukte Glennis haar blijdschap om in de finale te mogen staan. ,,Voor mij is zingen als ademen, dus dit is echt geweldig om mee te maken. Buiten het podium ben ik vooral moeder van Anthony. Zonder zijn steun zou ik hier niet staan, hij is supertrots op me. Dit is mijn moment en ik wil winnen voor hem.”

Kansen

Glennis moet nog even in spanning wachten, want pas vannacht wordt bekend wie de winnaar van America’s got Talent 2018 is. Ze moet het opnemen tegen de populaire 14-jarige Courtney Hadwin, die in de finale ‘River deep mountain high’ zong. Zij kreeg net zoals Glennis een staande ovatie van de jury.
Het Amerikaanse volk schat de kansen van Courtney het beste in. Niet op de laatste plek omdat de vorige twee seizoenen van de talentenjacht zijn gewonnen door kinderen. En het is het publiek en de kijkers die bepalen door te stemmen wie naar huis gaat met de prijs van 1 miljoen dollar!

 

https://www.youtube.com/watch?v=GOlih4ZhS8Q

 

 

Meer DenD