Stage Entertainment geeft musicalbezoekers speciale voucher

Door: DitjesDatjes
27-03-2020

Musicalfans die al een kaartje hadden voor een van de geannuleerde voorstellingen van Stage Entertainment krijgen een speciale voucher waarmee zij kosteloos hun tickets kunnen omboeken naar een andere datum. Dat heeft de musicalproducent vrijdag bekendgemaakt. Het gaat om de shows Tina, Anastasia en Lazarus.

Tekst gaat verder onder advertentie

“In deze moeilijke en onzekere periode willen wij graag een passende oplossing bieden aan bezoekers van de geannuleerde voorstellingen”, zegt Albert Verlinde, algemeen directeur van Stage Entertainment. “Ik ben heel blij dat we deze bezoekers nu alsnog de mogelijkheid kunnen geven om te genieten van onze musicals op een moment dat hen goed uitkomt. We hebben deze oplossing samen met onze ticketing partner Eventim ontwikkeld en die is vergelijkbaar met hoe de reisbranche omgaat met alle annuleringen.”

Stage heeft alle voorstellingen tot 31 mei moeten annuleren vanwege de coronacrisis. Het bedrijf houdt rekening met twee scenario’s. Als de huidige coronamaatregelen per 1 juni worden opgeheven, ontvangen bezoekers halverwege mei een voucher die de aankoopwaarde van hun tickets vertegenwoordigt. Mochten de maatregelen langer van kracht zijn, dan wacht Stage Entertainment met het verstrekken van de vouchers, totdat er zicht is op een nieuwe startdatum.

De Lazarus-tour, die tot en met 31 mei langs Heerlen, Rotterdam en Groningen zou gaan, komt voorlopig te vervallen. Stage Entertainment hoopt de resterende voorstellingen na de zomer alsnog te spelen. Daarover is momenteel overleg met de theaters.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD