Sterren in Winter Wonderland

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

De sterren houden niet alleen van zonovergoten stranden, maar zoeven met hetzelfde gemak van besneeuwde pistes op de mooiste bestemmingen.

Ah, de glinsterende parel van de Rockies, Aspen, Colorado – waar de sneeuwvlokken net zo schitterend zijn als de sterren die er skiën! En zoals te verwachten viel, heeft ook Yolanthe Cabau de weg naar deze besneeuwde speeltuin van de rijken en beroemdheden gevonden. Ze heeft zichzelf ondergedompeld in de decadentie van internationale celebs als Jessica Simpson, Paris Hilton, de Kardashians, Rihanna en Mariah Carey. In Aspen word je omringd door butlers, Chanel-oorwarmers en designer snowboards die meer kosten dan je maandelijkse hypotheek. Maar laat het aan onze eigen Geraldine Kempeover om te bewijzen dat het niet allemaal extravagantie hoeft te zijn.

In bikini

Geraldine steekt iedereen de loef af door meerdere keren per jaar op wintersport te gaan, als het even kan zelfs in bikini, en ze heeft de spannendste verhalen. Zo onthulde Geraldine in haar podcast ‘De grote Gwen en Geraldine show’ dat haar laatste wintersport met vriend Freek piekte met een erotische escapade in een skilift!

Beetje ordinair

„Ik heb nog een bucketlistdingetje gedaan: ik heb seks gehad in een gondel (…) in zo’n eitje dat dicht is.” Het avontuurtje duurde volgens haar een minuut of vijf, zes. „Ik word op wintersport ook een klein beetje ordinair.”

Tags

MARIAH CAREYRIHANNAYOLANTHE CABAU

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck