Steve Buscemi te zien in tweede seizoen van Wednesday

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Steve Buscemi is toegevoegd aan de cast van het tweede seizoen van de Netflixserie Wednesday. Zijn rol is niet bekendgemaakt, maar ingewijden vertellen aan vakblad Variety dat de acteur de nieuwe schooldirecteur gaat spelen.

Het is niet de eerste keer dat Buscemi samenwerkt met Tim Burton, uitvoerend producent en een van de regisseurs. De acteur was eerder te zien in Burtons film Big Fish (2003).

Over de nieuwe reeks van Wednesday, een van de best bekeken series van Netflix, zijn nog weinig details bekendgemaakt. Wel is duidelijk dat hoofdrolspeelster Jenna Ortega terugkeert. De opnames van het tweede seizoen liepen vertraging op door de stakingen in Hollywood. Naar verwachting beginnen ze later deze maand met draaien.

Wednesday gaat over het gelijknamige personage uit The Addams Family. De dochter van het griezelgezin gaat naar een nieuwe school waar ze haar paranormale gave onder de knie probeert te krijgen en onderzoekt tegelijkertijd het bovennatuurlijke mysterie dat haar ouders 25 jaar geleden in de ban hield. Naast Ortega waren ook onder anderen Christina Ricci, Catherine Zeta-Jones en Luis Guzmán te zien in het eerste seizoen.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck