STREEP door verkoop Chateau Marillaux?!

Chateau Meiland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

De verkoop van het Franse kasteel van familie Meiland verloopt nogal stroef. Erica gaf afgelopen week aan Shownieuws een update. Is er nou een streep door de verkoop gezet?!

Geen handtekening

In de laatste aflevering van Chateau Meiland was te zien dat de verkoop op het laatste moment werd afgeblazen. De koper was namelijk besmet met het coronavirus en kon hierdoor niet naar de notarisafspraak komen. Erica Meiland bevestigde aan Shownieuws dat er inderdaad nog geen handtekening is gezet.

‘Onder voorbehoud’

Maar volgens Erica is er alleen sprake van wat vertraging en zal de uiteindelijke verkoop heus doorgaan. ,,We zijn nog steeds met dezelfde koper bezig. Het chateau is ook nog steeds niet definitief maar onder voorbehoud verkocht”, aldus Erica aan Shownieuws.

Nieuw project?

De Meilandjes hebben hun intrek genomen in Noordwijk. In de serie maakt de familie kenbaar hier interesse te hebben in een nieuw project. Zo staat er een verpaupert hotel aan zee, waar zij wel potentie in zien. Erica en Martien hebben hier in de buurt een grandioze villa dichtbij het strand gekocht voor zo’n 2.7 miljoen euro.

Tags

CHATEAU MARILLAUXCHATEAU MEILANDERICAERICA MEILANDFAMILIE MEILANDMARTIENMARTIEN MEILANDMAXIMEMAXIME MEILANDMEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck