Strijd om plekje naast Beau van Erven Dorens

Door: DitjesenDatjes
09-04-2019

Beau van Erven Dorens gaat de nieuwe talkshow op RTL4 presenteren. Dat werd gisteren bekend. Duidelijk werd ook dat hij dit niet alleen gaat doen maar dat hij een co-host krijgt. Wie dat is, is onbekend maar er worden al wel namen genoemd. Waaronder Eva Jinek en Merel Westrik.

Kijkcijfers

In het echte leven zijn ze goede vriendinnen, maar misschien zijn ze nu ook wel concurrenten. Het lijkt er namelijk op dat een van de twee vrouwen binnenkort naast Beau staat…maar wie? Eva Jinek wordt genoemd omdat ze volgens De Telegraaf nog steeds geen nieuw contract heeft ondertekend bij de omroep KRO-NCRV. Op dit moment heeft ze daar haar eigen talkshow Jinek die goede kijkcijfers scoort, dus waarom zou ze niet een nieuw contract tekenen? Ze zou natuurlijk verleid kunnen worden door het riante salaris dat RTL biedt, want dat zal hoger zijn dan het maximale salaris van de NPO van 194.000 euro.

Wandelgangen

Tegelijkertijd houdt Albert Verlinde rekening met het feit dat Merel Westrik genoemd is in de wandelgangen. ,,Ik hoor steeds vaker Merel Westrik als naam vallen. Dat kan ook wel kloppen. Het is heel stil rond Merel op een of andere manier. Ze zou zomaar op kunnen duiken”, zei hij in 6Inside.

 

Meer DenD