Suzan & Freek niet voorbereid op winnen Edison

Door: DitjesDatjes
10-02-2020

Suzan & Freek schrokken toen ze tijdens de uitreiking van de Edisons ineens hun naam hoorden. Het duo sleepte met Gedeeld door ons de prijs in de categorie Nederlandstalig in de wacht en zag dat niet aankomen.

“Ik had me er heel erg op ingesteld dat we niks zouden winnen”, zegt Suzan tegen BuzzE. “Dat vind ik altijd wel prettig want dan kun je ook niet teleurgesteld worden. Toen we onze naam hoorden schrok ik er toch een beetje van.” Ook Freek had niet verwacht te winnen van Trijntje Oosterhuis en Paul Sinha, die in dezelfde categorie genomineerd waren. “Het was voor mij een soort van roes. De uitreiking was net begonnen en toen ineens hadden we ‘m. Het is heel bijzonder.”

Josylvio, die won in de categorie hiphop, was ook stomverbaasd toen hij zijn naam hoorde. “Eerlijk, ik zag hem niet aankomen. Ik was een beetje flabbergasted en stond met mijn bek vol tanden. Ik heb vorig jaar alle cijfers verbroken die ik kon breken dus dit is wel een kers op de taart.”

Suzan & Freek zetten het beeldje de komende nacht in ieder geval naast hun bed. “Ik ga er heel de avond naar kijken”, zegt Suzan. “En daarna krijgt het een mooi plekje in ons huis. Het scheelt dat we samenwonen, dan we hoeven ‘m niet te delen.”

 

BuzzE

 

 

TAGS

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen