Swift zit Perry dwars met tour op zelfde tijd

Door: Ditjes en Datjes
24-11-2017

LONDEN – De rivaliteit tussen zangeressen Taylor Swift (27) en Katy Perry (33) kan volgend jaar wel eens een nieuwe impuls krijgen. De popdiva’s hebben afzonderlijk van elkaar besloten om op hetzelfde moment op tournee door het Verenigd Koninkrijk te gaan.

Taylor Swift maakte vrijdag bekend dat ze in juni 2018 drie grote concerten in grote Britse stadions doet. Pikant genoeg vallen die concerten samen met de tour langs grote zalen die Katy Perry eerder al aankondigde.

Met de drie stadionoptredens bereikt Swift maar liefst 220.000 fans, terwijl Perry het met iets minder dan 100.000 bezoekers, verdeeld over acht avonden, moet doen.

Niet de beste vriendinnen

De twee zangeressen zijn niet bepaald beste vriendinnen, sinds in 2013 drie dansers de tour van Swift verlieten om voor Perry aan de slag te gaan. Katy bood hiervoor eerder dit jaar haar excuses aan, maar Swift heeft hier nooit op gereageerd.

Fans uitten via sociale media hun frustratie over de concertplannen van Swift: ,,Taylor treedt op op de dag dat ik een kaartje voor Katy Perry heb gekocht. Waarom doe je ons dit aan?”, aldus een fan via Twitter.

 

BuzzE

 

 

TAGS

Meer DenD