Sylvie kijkt terug op relatie met Bart

Door: Tanja Brouwer
16-04-2019

Het is echt over tussen Sylvie Meis en Bart Willemsen. De diva is wederom single. Hoewel het niemand zal verbazen dat een relatie van haar weer is gestrand, kwam het nieuws toch plotseling. Het werd ontdekt toen ze haar 41ste verjaardag ging vieren en de reservering van het restaurant van 4 naar 3 personen wijzigde.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Heerlijke tijd

,,Sinds een paar week is onze relatie voorbij”, bevestigt Sylvie nu aan de Duitse krant Bunde. ,,We hebben een heerlijke tijd gehad samen”, wilde ze verder nog kwijt. Maar daar bleef het bij.

Hoewel er al eerder geruchten gingen dat Sylvie en Bart eigenlijk niet zo goed bij elkaar pasten, kwam de breuk toch onverwacht. De diva leek namelijk helemaal in de wolken te zijn met Bart, die een Nederlandse filmproducent is. Ze ontmoetten elkaar op de set van de film Misfit, waarin Sylvie een rolletje had en al snel waren ze aan het daten.

Toekomst

Op de foto’s op haar Instagrampagina is te zien dat Bart in de maanden van hun relatie is veranderd. Volgens bronnen moest hij meer gaan sporten en zich stijlvoller kleden van Sylvie, want het is algemeen bekend dat zij het erg belangrijk vindt om er altijd goed uit te zien. Helaas zou het op dat punt ook mis zijn gegaan. Op 1 april gingen ze samen naar Wenen waar een evenement voor influencers was, maar blijkbaar liet Bart weten niet langer naar dat soort evenementen te willen. ,,Hij past gewoon niet in haar leven en ze hadden een ander idee over de toekomst van hun relatie”, zei een bron tegen RTL Boulevard.

Meer DenD