Sylvie maakt zichzelf belachelijk in filmpje

Sylvie Meis
Door: DitjesenDatjes
29-05-2020

Sylvie Meis is niet altijd even populair bij nuchtere Nederlanders. De vrouw is volgens velen nét wat te perfect en lacht nét wat te nep in de camera. Nu laat de kleine diva zien dat ze wel degelijk zelfspot heeft. 

‘Goed veranderd’

Op TikTok playbackt Sylvie Meis een stukje uit een film waarin een vrouw zegt dat een man haar nooit maar zou zien. ,,Dit was ik na drie maanden daten”, schrijft Sylvie met een aantal lachende smileys bij het filmpje. ,,Ach ja, ik ben goed veranderd”. Met het filmpje doelt Sylvie uiteraard op haar vele mislukte relaties en mannen die in haar leven zijn geweest. Nu is ze verloofd met kunstenaar Niclas Castello, en volgens haar is hun relatie dus heel anders dan alle andere.

Op huizenjacht

Eigenlijk zouden Sylvie en Niclas komende maand in het huwelijksbootje stappen. De locatie, een vijfsterrenhotel in Italië, was geboekt en ook de bruidsjurk(en) al aangeschaft, maar door het coronavirus hebben ze besloten het huwelijk te cancelen. Van uitstel lijkt geen afstel te komen, want Niclas en Sylvie hebben nog andere grote plannen samen. Zo zouden ze met z’n tweetjes op huizenjacht gaan en dat zou betekenen dat Niclas van Amerika naar Duitsland verhuist voor zijn verloofde!

Meer DenD