Sylvie: ‘Ik wilde excuses van Sabia’

Door: Ditjes en Datjes
19-02-2019

Een aantal maanden geleden zei voormalig hartsvriendin Sabia Boulahrouz in het programma Global Gladiators dat Sylvie Meis helemaal geen borstkanker heeft gehad. De diva zou het hebben verzonnen om aandacht te krijgen. De zender Pro7, waar het programma is uitgezonden, en Sylvie Meis zijn tot een schikking gekomen.

Leukemie

,,sommige mensen zover gaan dat ze een ziekte verzinnen om daar zelf beter van te worden”, zei Sabia in de aflevering.  De presentatrice stapte naar de rechter en heeft de zaak nu geschikt. ,,De zender Pro7 en ik zijn blij dat we er samen in geslaagd zijn om een ​​geschil over de inhoud van het programma Global Gladiators in onderling overleg voor alle betrokkenen te beslechten.” Sylvie zegt daarnaast dat de schikking “ten gunste komt” van de DKMS Foundation, die zich inzet voor leukemie. ,,Pro7 ondersteunt graag hun werk met een gift.” Over de hoogte van het schikkingsbedrag laat de presentatrice zich niet uit.

Sylvie vindt het jammer dat Sabia, de ex-vrouw van voetballer Khalid Boulahrouz, haar excuses niet heeft aangeboden. ,,Ik zou het gepast hebben gevonden als mevrouw Boulahrouz zich bij mij had verontschuldigd. Maar aangezien ze al een onthoudingsverklaring heeft gegeven heb ik er vertrouwen in dat ze niet opnieuw krantenkoppen zal halen met dit voor mij pijnlijke onderwerp.”

 

Meer DenD