Tabitha reageert op overspelgeruchten: ‘Rust nodig’

Thabitha reageert op vreemdgaan vriend
Door: Charlotte Wijnen
07-12-2022

Mauron Vlaar, de vriend van zangeres Tabitha, stuurt volgens Juicechannel voortdurend pikante berichten naar andere dames. Het kanaal beweert dat Mauron haar bedrogen heeft tijdens haar zwangerschap. Voor het eerst reageert Tabitha op de heftige geruchten.

,,Lieve mensen”, begint Tabitha haar verhaal op Instagram. ,,Ik heb geprobeerd nergens op te reageren maar ook dat stopt de berichtgeving niet. Zoals jullie weten hebben wij net een kindje gekregen en ben ik nog aan het herstellen.”

‘Contact met andere dames’

Een paar weken geleden bracht Juicechannel het verhaal dat Mauron Tabitha heeft bedrogen. Tijdens haar zwangerschap zou hij contact hebben gezocht met andere vrouwen en volgens het kanaal doet hij dit nog steeds. ,,De afgelopen maanden hebben wij verschillende berichten ontvangen over Mauron, de vriend van Tabitha. Volgens dames die wij hebben gesproken is hij er niet vies van om af en toe buiten de deur te snoepen. Zelfs tijdens de zwangerschap van Tabitha heeft hij contact gezocht met andere dames”, meldde Juicechannel op Instagram.

Rust

Tabitha en Mauron werden in oktober voor de tweede keer ouders van een dochter. Omdat Tabitha wil genieten van haar pasgeboren kindje en zich wil focussen op haar gezin, heeft ze toch besloten te reageren op de geruchten. Ze hoopt dat de verhalen nu stoppen. ,,Ik wil een ieder met een hart vragen ons de rust te gunnen”, schrijft de zangeres.

TAGS

Meer DenD