Tanja openhartig over geruchten huwelijkscrisis

Tanja Jess
Door: Tanja Brouwer
15-02-2020

Steeds vaker wordt Charly Luske zonder zijn vrouw Tanja gezien, en ook Tanja lijkt vaker alleen over straat te gaan en op feesten te verschijnen. De geruchten over huwelijksproblemen gingen al snel rond. Tanja vertelt nu zelf hoe het zit tussen haar en Charly en of ze nog gelukkig is binnen haar huwelijk.

Druk met werk

Het verhaal gaat dat Tanja de afgelopen tijd erg vaak gezien is in een Utrechtse wijk. Men vraagt af wat ze daar te zoeken heeft, zeker omdat haar woning in Almere staat. Er blijkt gelukkig niets aan de hand. ,,Ik ken die wijk niet eens. Wellicht heb ik daar een dubbelganger”, zegt de 53-jarige vrouw tegen weekblad Story. ,,Maar tussen mij en Charly zit het goed. Alleen zie je ons niet meer samen op feestjes.” De actrice vertelt dat ze weinig tijd hebben voor elkaar omdat ze beiden erg druk zijn met hun werk.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Avond thuis op de bank

Maar als ze samen tijd besteden zal men hen ook niet met z’n tweetjes zien. ,,Weet je wat het is? Als Charly en ik allebei een avond thuis zijn, vinden we het fijn om ook echt thuis te blijven. Geen sociale verplichtingen ofzo.” Samen met hun twee zoons van 16 en 12 jaar zitten ze dan graag thuis op de bank. Ze is zich er namelijk van bewust dat over een aantal jaar haar twee zoons niet meer thuis wonen en ze dus nú moet genieten van die tijd samen. Toch kijkt ze ook uit naar die tijd, want dan hebben zij en Charly meer tijd voor elkaar. ,,Dat is iets waar ik me op kan verhogen, ook al hebben we het beiden heel druk.” Fans, vrienden en familie hoeven zich dus absoluut geen zorgen te maken om het huwelijk, benadrukt Tanja. ,,Wij gaan goed samen. We zullen niet zo eindigen als Marco en Leontine Borsato.”

Meer DenD