Taylor Swift zet streep door gehele tournee

Door: DitjesDatjes
26-02-2021

Taylor Swift heeft definitief een streep gezet door alle shows van haar geplande Lover Fest-tournee. Vanwege de aanhoudende coronacrisis wordt er niet meer naar nieuwe data gezocht, zo kondigde de zangeres aan via sociale media.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Ik vind het om hier goed nieuws te delen of te vertellen over een nieuw project. Maar ik vind het vreselijk om jullie iets te vertellen waar ik verdrietig om ben. Het spijt me vreselijk, maar ik kan de shows niet opnieuw inplannen”, schrijft Taylor. Volgens haar hebben veel fans na het afblazen van de concerten hun kaartje behouden. “En ik hoopte echt dat we een nieuwe data konden vinden.”

Door corona is het onmogelijk te voorspellen hoe het muzieklandschap er straks uitziet, gaat Taylor verder. “Ik ben erg teleurgesteld dat ik jullie niet kan zien. Ik mis jullie vreselijk en ik kan niet wachten tot het eindelijk weer veilig is om op te treden.”

De Lover Fest-tournee bevatte in totaal zeventien shows in de zomer van 2020 in onder meer de Verenigde Staten en Europa. Taylor, die sinds 2015 al niet meer in Nederland is geweest, zou ons land overslaan.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD