‘Techo Ted’ wilde niet meedoen met tv-show

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Hij is misschien wel de opvallendste deelnemer van het programma De Wereld rond met 80-jarigen. De 82-jarige Ted van de Water houdt namelijk niet van stil zitten of klassieke muziek want het liefst staat hij hakkend op een technofeest.

Geraniums

Ted, inmiddels bekend als Techno Ted, werd een tijd teruggebeld door Talpa. Hij snapte eerst niet waarom hij werd gebeld. ,,Ik werd opgebeld door iemand van Talpa en het eerste dat ik zei was: ‘Ik heb al een energiebedrijf’.”, zegt hij tegen Televizier. Toen hij begreep waarover het ging was zijn eerste reactie dat hij niet mee wilde doen. ,,Toen ik uiteindelijk begreep waarvoor ze belden, was ik niet meteen overtuigd. Ik ga bijna nooit op vakantie en was amper buiten Nederland geweest, behalve een keer naar Bulgarije met mijn ex-vrouw.” Toch besloot Ted uiteindelijk mee te doen met het programma. Niet voor zichzelf maar voor anderen. ,,Uiteindelijk heb ik meegedaan om een voorbeeld te zijn voor andere ouderen. Ik wilde laten zien dat er meer is dan achter de geraniums zitten.”

Droom

Samen reizen met een groep bejaarden vond Ted wel spannend. Zijn hobbies zijn namelijk nogal anders dan die van een gemiddelde oudere. Gelukkig kijkt hij terug op een mooie reis door Azië. ,,De andere deelnemers vielen hartstikke mee. Mijn absolute hoogtepunt was toen mijn droom uitkwam en ik samen met presentator Dennis van der Geest in Zuid-Korea een technofeest bezocht. Ik kan niet wachten het opnieuw te beleven als het op tv komt.”

Tags

BEJAARDENDENNIS VAN DER GEESTOUDERENPRESENTATORPROGRAMMASBS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck