‘Teen Mom-ster verzon doodgeschoten hond’

Door: DitjesDatjes
12-07-2019

LOS ANGELES – Realityster Jenelle Evans heeft het verhaal dat haar man hun hond heeft doodgeschoten verzonnen. Dat heeft de politie in haar woonplaats donderdag verklaard.

Volgens de Sheriff in Columbus County belde Jenelle eind april de politie om te rapporteren dat haar echtgenoot David de hond naar buiten had gegooid nadat het dier een bijtende beweging naar hun tweejarige dochter had gemaakt. De Teen Mom-deelnemer verklaarde dat ze daarna een schot had gehoord. Agenten kwamen op de melding af, maar vonden geen bloed of hondenlichaam.

Toen de politie de zaak in de weken daarna onderzocht, veranderde Jenelle haar verklaring. Ze beweerde toen dat ze nooit een schot had gehoord en geen idee had waar de hond was. Ze zou daarbij hebben toegegeven dat ze de zaak had gerapporteerd om publiciteit te genereren.

Het incident had een behoorlijke nasleep; de kinderbescherming liet twee van Jenelles kinderen uit huis plaatsen. Afgelopen week kreeg ze de voogdij over haar zoon (5) en dochter (2) terug. De politie verklaarde donderdag dat het de zaak heeft gesloten en geen verdere stappen onderneemt tegen David.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen