Channah: ‘Temptation Island gemanipuleerd’

Door: Ditjes en Datjes
14-07-2019

Temptation Island VIPS-deelneemster Channah Koerten doet iets wat niet veel andere deelnemers durven. Zij onthult namelijk dat er behoorlijk wat gemanipuleerd wordt achter de schermen van het populaire tv-programma.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Vlog verwijderd

Het fan-account @TeamTempa heeft een video in bezit waarin de zwangere Channah met haar vriendje Quintin de aflevering bespreekt. ,,Ik zei nou, ik wil wel graag met Guido op date” zegt ze in het filmpje. Op dat moment vertelt ze ook dat de regie ingreep en in hun oortjes fluisterden dat ze een afspraakje met verleider Joris zou gaan hebben en niet met Guido. De video lijkt een fragment te zijn uit haar vlog die waarschijnlijk al verwijderd is van internet.

Volgens verleider Roy zit er zeker een kern van waarheid in het verhaal van Channah, vertelt hij aan Shownieuws. ,,Er wordt op een bepaalde manier toch een soort van aangestuurd. Voor de verhaallijn is het leuk en aardig” zegt hij er nog bij.

Man tegen man

In de tweede aflevering van Temptation Island VIPS hadden verleider Roy en Quentin een heftige confrontatie. Volgens Shownieuws schijnt dat deze twee binnenkort een gevecht met elkaar aan zullen gaan in het tv-programma Boxing Influencers.

Meer DenD