Temptation-koppel in verwachting!

Door: DitjesenDatjes
01-05-2018

Een koppel uit een vorig seizoen van Temptation Island verwacht een kindje! Het gaat om Jolien en Herbert, die na het populaire programma toch weer bij elkaar zijn gekomen.

Zo blij

Op Instagram maken de twee het blijde nieuws bekend. Jolien schrijft: ,,We are so exited ‘cuz’ we are expecting” (,,We zijn zo blij want we zijn in verwachting”). Bij de tekst deelt ze een lieve foto waarop Herbert over haar buik wrijft.

Vreemdgaan

Dat de twee weer samen zijn en nu zelfs een gezin willen stichten was niet vanzelfsprekend. Tijdens het vorige seizoen van Temptation Island was te zien hoe Herbert in bed dook met verleidster Saartje en Jolien viel voor de charmes van Karim. Bij het laatste kampvuur lieten de twee weten niet meer met elkaar verder te willen.

Blijkbaar konden ze toch geen afstand van elkaar nemen, want nadat Herbert twee weken bij zijn moeder woonde ging hij gewoon weer terug naar het gezamenlijke appartement. De korte pauze van twee weken deed Jolien en Herbert realiseren dat ze niet zonder elkaar kunnen.

 

Meer DenD