The Handmaid’s Tale krijgt zesde seizoen

Door: DitjesDatjes
14-01-2022

Fans kunnen zich voorbereiden op nog in ieder geval twee seizoenen van de populaire serie The Handmaid’s Tale. Actrice Ann Dowd, die in de serie Aunt Lydia speelt, verklapt in het Britse tijdschrift Radio Times dat er ook een zesde reeks komt.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Het vierde seizoen van The Handmaid’s Tale werd vorig jaar uitgezonden. In 2020 werd al bekend dat er een vijfde seizoen zou komen, maar nieuws over nog een reeks was nog niet bekend.

Dowd weet niet wat er gaat gebeuren in beide seizoenen. “De schrijvers zijn heel slim. Ze vertellen de acteurs niets. Wat kan ik erover zeggen? Niks, want ik heb geen idee wat er gaat gebeuren. Ik weet wel dat er een seizoen vijf en zes komen.”

Deze maand van start

De opnames van de vijfde reeks gaan volgens de actrice eind deze maand van start. Wanneer dat seizoen en het zesde worden uitgezonden, is niet duidelijk.

The Handmade’s Tale, gebaseerd op het gelijknamige boek van Margaret Atwood, gaat over een religieuze denkbeeldige samenleving waarin vrouwen geen rechten meer hebben en alleen worden gebruikt om kinderen te baren. Elisabeth Moss speelt de hoofdrol van June Osborne.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD