The Mousetrap met deels nieuwe cast terug in Nederlandse theaters

Door: DitjesDatjes
21-09-2022

Toneelvoorstelling The Mousetrap keert eind maart 2023 met een deels nieuwe bezetting terug in de Nederlandse theaters. Acteurs Chris Tates en Levi Vos zijn toegevoegd aan de cast van de Nederlandse versie van het langstlopende toneelstuk ter wereld, meldt producent REP Entertainment woensdag.

“We zijn ontzettend trots dat we deze bijzondere voorstelling dit seizoen aan nog veel meer mensen kunnen laten zien, en met een deels aangepaste maar net zo sterke cast als vorig seizoen”, zegt producent Rick Engelkes. Naast Willeke van Ammelrooy, Frederik Brom en Wilbert Gieske zijn andere rollen voor Roos van Erkel, Chris Tates, Danny Westerweel, Levi Vos en Guusje te Pas. De voorstelling is geregisseerd door Jasper Verheugd.

The Mousetrap ging op 25 november 1952 in première en is gebaseerd op het door Agatha Christie geschreven hoorspel Three Blind Mice. Het spannende stuk over een moord bij een pension waar alle gasten zijn ingesneeuwd wordt na al die jaren nog altijd opgevoerd in theaters over de hele wereld.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD