Thomas Berge ‘kotst’ van ex

Thomas Berge kotst van ex
Door: Charlotte Wijnen
04-05-2022

Thomas Berge heeft een vreemde opmerking geplaatst onder een bericht over het programma ‘Eating With My Ex’. Zelf doet de zanger helemaal niet mee aan het programma, maar toch zegt hij dat hij ervan ‘kotst’.

Ricky Lukassen, één van de deelnemers van het programma ‘Eating With My Ex’, werd bekend door zijn deelname aan Temptation Island. Hij leerde daar Jaydi kennen, die destijds met haar vriend Sonny meedeed om hun relatie te testen.

‘Kots’

De relatie van Jaydi en Sonny hield geen stand, en Jaydi ging er met Ricky vandoor. Maar helaas liep ook die relatie op de klippen. Omdat er nog wat zaken onbesproken bleven besloten ze mee te doen aan ‘Eating With My Ex’, waarin deelnemers gaan dineren met één van hun exen.

Ricky deelt beelden van het programma op Instagram, maar niet iedereen blijkt enthousiast te zijn. ,,Kots”, reageert Thomas Berge onder de foto. Waar de zanger op doelt is niet duidelijk, maar hij en zijn ex doen in ieder geval niet mee aan het programma.

Vriendin Elianne

Vermoedelijk vindt Thomas Berge het programma niks en zou hij zelf nooit gaan dineren met één van zijn exen. En hij heeft er nogal wat: in het verleden was het soms niet meer bij te houden met wie de zanger aan het daten was. Gelukkig is hij Inmiddels alweer een jaar gelukkig met Elianne Zweipfenning. Het is dan ook niet gek dat hij geen behoefte heeft aan een etentje met één van zijn exen.

Meer DenD