Thomas stuk van verdriet. ‘Cassidy heeft een ander’

Cassidy Roeks
Door: Tanja Brouwer
13-11-2019

Drie keer hadden Thomas Bergen Cassidy Roeks een relatie, en altijd ging het daarna weer uit. Tot nu toe bleven ze altijd vrienden maar het lijkt erop dat de recente breuk erg pijnlijk is geweest voor de zanger. Een insider vertelt dat Thomas het totaal niet zag aankomen.

Kapot

Op 24 oktober schreef Cassidy een bericht op Instagram. ,,Lieve sukkel”, begon ze. ,,Aan al het moois komt vaak een eind. Zo ook aan ons avontuur.” Thomas was toen ze het bericht postte in Disneyland Parijs en zag het totaal niet aankomen. Zover hij wist, waren ze nog steeds gelukkig. Dat vertelt een bron aan weekblad Privé.  En dat bericht heeft er flink ingehakt. ,,Thomas is kapot van ellende”, zegt de bron. ,,Als hij ’s ochtends wakker wordt heeft hij al geen zin meer om wat te doen. Hij zit helemaal stuk.” De zanger zou het vooral moeilijk hebben gevonden om het slechte nieuws aan zijn zoontje Jack te vertellen.

Verliefd?

Over de reden van de breuk zweeg Cassidy, maar de bron denkt te weten waarom ze het zo abrupt uitmaakte: ze zou verliefd zijn op een ander. ,,Op een dag ging Cassidy op sociale media iemand volgen over wie hij haar nog nooit had gehoord.” De zanger werd achterdochtig, volgens de bron terecht. ,,Na lang aandringen en vragen kwam uiteindelijk het hoge woord eruit dat Cassidy deze jongen beter kende dan ze deed voorkomen. Het bleek dat deze Roy helemaal verliefd op haar was en zij vond hem ook leuk.” Thomas wist van Roy, maar verwachtte dat hij en Cassidy deze storm zouden overleven. ,,Cassidy was zijn grote liefde en hij had grootse plannen met haar. Hij zag haar als de moeder van zijn tweede kindje.”

Cassidy heeft gereageerd op de uitspraken van de bron en zegt het volgende tegen Privé: ,,Ik ken inderdaad ee jongen die Roy heet. Het klopt ook dat ik hem nog niet zo lang ken en dat we in korte tijd goede maatjes zijn geworden. Maar een relatie hebben we niet.” Cassidy laat weten dat als ze wel een relatie met Roy zou hebben, ze dit eerlijk zou zeggen.

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen