Bizarre Netflixhit: docu moordlustige tijgerverzamelaar

Door: Jessie Baltus
02-04-2020

De Netflix documentaire-serie Tiger King is een wereldwijde hit. In de documentaire wordt de extravagante tijgerhouder Joe Exotic gevolgd die nu in de bak zit. Hij zou een huurmoordenaar op zijn rivaal, Carole Baskin, hebben afgestuurd. Dit is een dierenrechtenactiviste die op haar beurt wordt verdacht van moord op haar man…

Huurmoordenaar

De documentaireserie ‘Tiger King: Murder, Mayhem And Madness’ gaat over Joe King, de extravagante tijgerhouder die momenteel voor 22 jaar in de gevangenis zit. Hij wordt verdacht van het inhuren van een huurmoordenaar om Carole Baskin om het leven te brengen. Zij is een dierenrechtenactiviste die wordt gezien als Joe’s grote rivaal in het leven. De moord is overigens nooit uitgevoerd.

Aan tijgers voeren

Carole Baskin is schijnbaar ook geen lieverdje, zij wordt verdacht van de moord op haar ex-man. Ze zou hem 21 jaar geleden aan tijgers hebben gevoerd. De docuserie Tiger King is veel meer dan alleen deze tweestrijd. De documentaire zit vol met kleurrijke en louche types, schrijft The Sun.

Steunbetuigingen

Volgens RTL Boulevard wordt Joe Exotic, de hoofdrolspeler in Tiger King, nu overladen met steunbetuigingen. Joe zit in de gevangenis en krijgt nu e-mails met teksten als ‘Free Joe’ en ‘Team Joe’.

Bekijk hier een voorproefje van de verbazingwekkende documentaireserie:

Meer DenD