Tim Hofman rijmt zich naar vijfde plek in bestsellerlijst

Door: DitjesDatjes
13-11-2019

Tim Hofman hoopte dat zijn tweede dichtbundel Grappig Jammer op de eerste plek in de bestsellerlijst zou binnenkomen. Zover is het helaas voor Tim niet gekomen: de bundel komt binnen op de vijfde plaats in de Bestseller 60.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

In Grappig Jammer bespreekt Tim een breed scala aan onderwerpen, zoals liefde en relaties, de maatschappij en leven en dood. Zo vertelt hij openhartig over een tijdelijke breuk met zijn vriendin Lize Korpershoek in het gedicht ‘2 weken lang iedere dag gehuild’. Gedichten van de broer van Roos, Tims eerste dichtbundel, kwam vorig jaar binnen op nummer twee.

De eerste en derde plaats worden deze week ingenomen door het nieuwe boek van Geert Mak, Grote verwachtingen. Zowel de hardcover als de paperbackuitgave van het boek gaat als warme broodjes over de toonbank. Grote verwachtingen gaat over de eerste twee decennia van de 21ste eeuw. Geert Mak neemt de lezer mee in de recente geschiedenis met grote gebeurtenissen als de invoering van de euro, de aanslag op de Twin Towers en de bankencrisis.

Rutger Bregman is een plaatsje gezakt, en staat nu op nummer twee met De meeste mensen deugen.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD