Tim Hofman kon zich zijn eigen broertje niet herinneren

Door: Molly Baas
12-06-2018

Na een vechtpartij tijdens zijn programma #BOOS had Tim Hofman zijn kaak gebroken én zijn hersenen gekneusd, waardoor de presentator maanden lang thuis had moeten zitten. In een interview met Wie is de Mol-collega Klaas van Kruistum vertelt hij over de zware tijd.

Herinneringen

In het begin onderschatte Tim zijn verwondingen, hij is zelfs doorgegaan met werken. Terwijl hij nauwelijks zijn kaak kon bewegen. Het bleek dat die gebroken was en hij gekneusde hersenen had.

Hij moest stoppen met werken vanwege zijn verwondingen, waardoor hij maanden thuis zat: ,,Ik mocht echt niks doen, ik mocht geen prikkels krijgen: Geen muziek, geen boeken. Er mocht maar één keer per dag iemand langskomen. Dan merkte ik pas wat er met me aan de hand was. Ik zei onzinnige woorden en kon de naam van mijn broertje niet herinneren.” 

Na een aantal maanden van de buis en van het internet af te zijn gewest, is Tim Hofman nu weer terug met de opnames van BOOS. Hij heeft ook eerder deze week de Best Social Media Awards weer gewonnen.

Meer DenD