TINO MARTIN BREEKT CONCERT AF

Tino Martin||Tino Martin|||Robotwijn|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

,,Het was niet goed genoeg.’’

Op deze maandagavond, in een uitverkocht Koninklijk theater Carré, had iedereen wel zin in een concert van Tino Martin. Na een toer door Nederland was het theater aan de Amstel een hoogtepunt voor de zanger.

Echter na vijf nummers gooit Tino de handdoek in de ring. De meest dramatische beslissing in zijn loopbaan nam hij tijdens het laatste nummer: ‘IK MOET STOPPEN’, spookte het door zijn hoofd…

De zanger breekt abrupt zijn concert af vanwege een zware verkoudheid, heesheid en wellicht griep.

LIVE-VERSLAG VANUIT CARRÉ

,,Ik vind het gewoon niet goed genoeg. Het spijt me. Het gaat niet zo. We moeten deze show snel een keer overdoen’’ verontschuldigde Tino zich voor zijn besluit.

En inderdaad het was niet best wat hij liet horen. En dat terwijl een bomvol Carré helemaal klaar voor Tino was. Maar Nederlands meest succesvolle zanger van dit moment haalde de noten niet en moest tussen de nummers door veel water drinken. En eerlijk gezegd, het begin van zijn show sloeg niet aan. Er werd matig geklapt en Tino was zichtbaar op het podium op zoek naar de juiste vorm.

Het was alsof Rico Verhoeven een paar loze slagen in de lucht had gegeven, die dus niet aankwamen. Tino had een kek jasje met gouden glitters, de backing vocals zaten goed in de wedstrijd. De man, die ooit als een tweede René Froger werd weggezet bij talloze talentenjachten, staat aan de top van zijn kunnen. Met Zij weet het scoorde hij afgelopen jaar een geweldige hit.

Humor

Tino had zijn humor deze avond trouwens niet helemaal verloren. Want hij maakte na een paar liedjes nog wel een grap dat hij een ‘hele drukke week’ achter de rug had, volgens de media althans. ,,Eerst had ik een relatie met Gerard Joling, toen met Monique Westenberg en aan het eind is het weer goed met mijn ex…’’, grapte de zanger.

Het publiek gaf Tino trouwens een groot applaus toen hij zei dat hij wilde stoppen met het Carré-concert. ,,Om tot deze beslissing te komen tijdens het zingen ben ik van een klein beetje gebroken en dat doet mij erg veel verdriet.”

Daarna verdween Tino Martin in de coulissen van het theater.

,,Het kan gebeuren”, zei een echte fan op de trappen van Carré. Ze verheugde zich al op de volgende kans om Tino weer te zien. ,,Want Tino gaat het goedmaken en komt terug in Carré”, wist ze. En oh ja, ze gaat ook naar Viva las Vegas in het Ziggo Dome later dit jaar.

Een uitverkocht huis aan de Amstel.
Tino Martin tijdens zijn opkomst op het podium in Carré.
Robotwijn
In Carré verkopen ze ‘robotwijn’. Er komt bij het vullen van de glazen geen bartender meer aan te pas.

 

 

Tags

CARREGERARD JOLINGTINO MARTIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck