Tino Martin gaat door na ‘zwarte dag’

Tino Martin
Door: DitjesDatjes
21-06-2021

Tino Martin maakte met zijn optreden op 5 mei behoorlijk wat tongen los. Na de show, die live te volgen was via een livestream, kreeg de zanger veel kritiek omdat hij vals zong. Die dag ziet hij als een zwarte bladzijde uit zijn leven.

Oorzaak

Het opmerkelijke optreden van de zanger op 5 mei zijn velen nog niet vergeten. Niet alleen omdat Tino vals zong, maar er werd ook gespeculeerd over de oorzaak hiervan. ,,Laat ik het zo zeggen, dat op 5 mei kun je wel een zwarte dag of zwarte bladzijde uit mijn leven noemen”, vertelt de zanger tegen Shownieuws.

,,Maar het is een zwarte bladzijde uit een boek van duizend pagina’s. Met vele, vele hoofdstukken over allerlei hoogtepunten en leuke dingen die we hebben meegemaakt”, vervolgt hij. ,,Ik kijk erop terug en vind het echt zwaar klote.”

Niet de eerste keer

Er werd volop gespeculeerd over de oorzaak van het valse optreden van Tino. Maar zelf zei de zanger dat hij niet bij stem was omdat hij nog herstellende was van corona. De gevolgen en nasleep daarvan had hij zwaar onderschat. ,,Ik was er toen gewoon nog niet klaar voor.”

Maar het is zéker niet de eerste keer dat Tino Martin door het stof gaat vanwege een slecht optreden. In 2019 verscheen er een video op Dumpert van een valszingende Tino op een bruiloft. ‘Tino heeft iets te veel adjes op’, luidde de titel van de video. Maar de zanger ws gewoon ‘oververmoeid’, zei hij zelf.

Maar Tino wil zich niet blijven verontschuldigen voor zijn slechte optredens. ,,Wél wil ik nu laten zien van: hey jongens, ik ben er weer.” Laten we hopen dat 5 mei de laatste keer was dat Tino vals zong…

BuzzE

Meer DenD